21. kesäkuuta 2012

Mä haluan rakkaani!

Ihanaa, onnistuin pääsemään tänään töistä hyvissä ajoin. Huomenna olisi vapaapäivä, mutta lauantaina sitten taas töitä. No, jonkunhan nekin on tehtävä :). Työni eivät olleet tänään innostavimmasta päästä, mutta jo ajatus siitä että kaikki saattaa parin vuoden päästä olla hyvin eri tavalla, sai mut hymyilemään ja olon helpottumaan.

Sähköpostiini tipahtaa joka päivä Positiivareiden Ajatusten aamiainen, eli jokin ajatuksia herättävä mietelause. Vahvana yleislinjauksena tuntuu olevan "asenne ratkaisee". Ja näinhän se varmasti on. Asiat ovat juuri sellaisia, millaisina ne itse näkee. Tätä samaa ajatusmallia olen lueskellut monesta muustakin paikasta ja kyllä se tuntuu hyvin totta olevan. Omalla asenteella voi olla myös ihan uskomattomia vaikutuksia oman elämänsä "tuloksiin". Mulla on eräs tosi iso koettelemus tulossa vuoden sisään, enkä aikaisemmin ole ollut ihan varma, miten siitä selviän. Nyt olen kuitenkin päättänyt, että teen kaikkeni selvitäkseni tuosta jutusta mahdollisimman hyvin. Aion pärjätä. Aion saavuttaa tavoitteeni. Olen ihan varma, että tulen menestymään tuossa asiassa.

Kaiken kaikkiaan olen hyvin innostunut ja jännittynyt siitä, mitä elämässäni tulee parin vuoden päästä olemaan. Ensimmäistä kertaa miesmuistiin mulla on sellainen olo, että en todellakaan tiedä mitä on tulossa. Mutta tiedän, että jotain... Ehkäpä joku söpö mies ;)? Aikaisemmin kaikki on tuntunut jotenkin hyvin ennalta-arvattavalta, mutta nyt seuraan elämääni vähän niin kuin mielenkiintoista elokuvaa: mitäköhän jännää tässä tulee tapahtumaan?

Treenaus. Voi ei! Haluaisin nyt päästä jatkamaan tietäni kohti unelmavartaloa, mutta mistään ei ole tullut vastaan mitään iskevää kesätarjousta mihinkään liikuntakeskukseen. Luotan sinuun Groupon - lähetä sähköpostiini vastustamaton tarjous! Sain tänään pankiltani (todellakin, pankiltani!) lahjaksi kaksi suklaalevyä ja toinen on jo syöty puoliväliin asti... Aijaijai... Tiedän, tiedän - kyllä herkkupäiviäkin pitää olla, että jaksaa pitkällä tähtäimellä eteenpäin sitä terveellisempää linjaa. Mutta nyt tarttis päästä tekemään jotain missä rasva palaa ja lihas kasvaa.

Laitetaanpas tähän loppuun muutama motivointikuva, josko niistä heräisi ajatuksia unelmakropan saalistamisreissulle. Ihanaa rakkaudentäyteistä juhannusta kaikille, joilla on oma kulta halausetäisyydellä. Mäkin niin haluan ihan oman rakkaan...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti