12. kesäkuuta 2012

Alkuesittely

No niin, aika julkaista blogini ensimmäinen teksti. Olen 29-vuotias nainen Tampereelta. Sinkku vasten tahtoani. Työskentelen kohtalaisen vaativassa ammatissa. Aina en ole varma uravalinnastani, mutta ehtiihän tässä tehdä vielä vaikka mitä. Tanssin intohimoisesti, mutta viime aikoina olen löytänyt itseni selailemassa erilaisia fitness-sivustoja ja jonkinlaisena ajatuksena nyt onkin lähteä kiinteyttämään kroppaani kohti uusia ulottuvuuksia. Olen myös uskomattoman jäykkä, joten hieman venyvyyttäkin olisi kiva löytää. Mutta asia kerrallaan.

Blogini tulee todennäköisesti olemaan sekamelska kuntoilua, sisustusjuttuja, kuvia, matkahaaveita, mieshaaveita ja kaikkea mikä kullakin hetkellä sykähdyttää. Olisipa mahtavaa jos saisin kirjoitettua tätä vaikkapa parinkin vuoden ajan. Sitä olisi sitten kiva selailla taaksepäin ja katsoa mitä kaikkea matkaan on mahtunut.

Tavoite kahden vuoden päähän: notkea kissamaisen kuuma vartalo, edistystä tanssin saralla, terveellisemmät elämäntavat, innostava työpaikka, ihana mies ihanasti sisustetussa yhteisessä kodissa, koira, geelikynnet.

Pitäkää peukut pystyssä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti