29. syyskuuta 2012

Elossa

Hui! Syyskuu on melkein ohi, enkä ole kirjoittanut ainuttakaan blogikirjoitusta! Kaikenlaista on toki tapahtunut ja monesti olen miettinyt, että tästäpä pitääkin kirjoittaa juttu. Mutta kiireet ja saamattomuus ovat vieneet mennessään, eikä yhtäkään tekstiä ole syntynyt.

Ehkä suurin syy kiireille on ollut uudessa työpaikassa aloittaminen. Kuten kaikki varmaan omista kokemuksistaan tietävät, on se melkoisen energiaa vievää hommaa. Et tunne taloa, et tunne ihmisiä, et tunne tapoja. Paikalla, jossa aloitin, on vieläpä hieman huono maine, joten jännityksensekaisin tuntein odotin, mitä siellä on mulle tarjolla. Päätin kuitenkin, että kaikki on omasta asenteesta kiinni. Aion itse aina olla muille ystävällinen, vaikka saisin mitä kohtelua tahansa. Enkä aio lannistua, vaikka joku sitä haluamalla haluaisikin. Aion pärjätä, aion olla hyvä! Ja kuinka ollakaan, kaikki on mennyt ihan yllättävän hyvin :). Mitään suuria ongelmia ei toistaiseksi ole ollut. Silti täytyy joka päivä muistuttaa itseään tsemppauksesta ja hyväntuulisesta "urheiluhengestä", ettei se vaan pääsisi missään vaiheessa unohtumaan.

Toinen asia työn lisäksi on työ. Sitä riittää virka-ajan jälkeenkin. Opiskelua, opiskelua ja vielä kerran opiskelua. Se on nyt sellainen juttu, että opiskella täytyy ja rankasti. Vaikka ei jaksaisi, niin juuri se on se hetki, jolloin vielä täytyy jaksaa.

Kolmas asia on treenit. Bodypumpissa olen nyt käynyt kaksi kertaa viikossa ja ruokavaliosta olen yrittänyt huolehtia jotakuinkin, mutta on siinä vielä panostamisen varaa... Veden juontia pitäisi lisätä ihan tuntuvasti. Onneksi netistä löytää runsain mitoin tietoa fitness-ruokavaliosta, joten ainakaan tiedonpuutteeseen tämä homma ei kaadu. Pitää myöskin muistaa, että projektille on annettava aikaa. Mikään muutos ei tapahdu hetkessä.

Tulipa tästä nyt vähän sekava ja kuivakka teksti, joten parempi laittaa lopuksi taas muutama hyvä kuva. Hauskaa ja tsempintäyteistä viikonloppua kaikille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti